پارسیان تکنولوژی-Parsian Technology

به وبلاگ پارسیان تکنولوژی خوش آمدید-Welcome To Parsian Technology Weblog

پارسیان تکنولوژی-Parsian Technology

به وبلاگ پارسیان تکنولوژی خوش آمدید-Welcome To Parsian Technology Weblog

بادا: سیستم عامل ویژه موبایل سامسونگ، نیمه اول ۲۰۱۰ ارائه خواهد


احتمالا برای شما هم این سوال پیش می آید که با توجه به وجود سیستم های عاملی چون آندرویید و ویندوز موبایل، سامسونگ چه نیازی به تولید سیستم عامل ویژه خودش دارد که چنین هزینه ای را متحمل شده است؟ اما به نظر می رسد که مسئولین سامسونگ یا به این قضیه فکر نکرده اند! یا اینکه حسابی روی انجام این کار فکر کرده اند.

 

سخنگوی سامسونگ در مصاحبه با سایت سی نت آسیا گفته است که پلتفرم تلفن همراه Bada در نیمه اول سال ۲۰۱۰ عرضه خواهد شد. شاید زمان زیادی به نظر نیاید، اما شش ماه فرصت کافی و مناسبی برای توسعه دهندگان نرم افزار جهت ارائه برنامه های ویژه بادا خواهد بود.

 

این شرکت زمان معرفی اولیه این سیستم عامل را دسامبر ۲۰۰۹ اعلام کرده است و گفته قصدش از این کار، ارائه یک پلتفرم متن باز برای یکپارچه سازی و سازگاری سخت افزارها و اپراتورهای مختلف است. بادا (Bada) در زبان کره ای به معنی اقیانوس است.

 

منبع

سری جدید پردازنده های گرافیکی انویدیا Tesla 20

شاید نام تکنولوژی های مرتبط با پردازنده های گرافیکی شرکت انویدیا را شنیده باشید. Fermi CUDA و Tesla تکنولوژی های مختلف استفاده شده در پردازنده های گرافیکی جدید این شرکت هستند.  
 
انویدیا به تازگی از گرافیک های Tesla 20-series که از تکنولوژی پردازش موازی استفاده می کنند پرده برداری کرده است. آزمایشات انویدیا در زمینه انجام پردازش های همزمان موازی به جای پردازش مبتنی بر CPU، علاوه بر افزایش قابلیت، قیمت را ده برابر و مصرف انرژی را تا بیست برابر کاهش می دهد.  
 
استفاده از محصولات این سری، برای محاسبات ابری سه بعدی، رندر سریع ویدئویی، جستجو در بانک های اطلاعاتی عظیم، انجام امور مهندسی پیچیده و همچنین جستجوی سریع ویروس ها در سیستم های بزرگ، انتخابی عالی خواهد بود.  
 
انویدیا قیمت مدل های مختلف این سری از گرافیک های فوق سریعش را از 2499 تا 18995 دلار اعلام کرده و برای عرضه نهایی به بازار باید تا سه ماهه دوم 2010 منتظر ماند.  
 
اطلاعات بیشتر در مورد سری Tesla را اینجا مطالعه نمایید.

 

منبع

سیستم عامل Google Chrome طی هفته آینده ارائه خواهد شد

پس از اعلام شروع پروژه سیستم عامل گوگل کروم در ماه ژولای، ساعتی پیش سایت تک کرانچ به نقل از برخی منابع که آنها را معتبر خوانده است اعلام نمود که نسخه اولیه این سیستم عامل طی هفته آینده برای دانلود ارائه خواهد شد. البته گوگل هم پیش از این اعلام کرده بود که هنگام پاییز منتظر ارائه نسخه اولیه سیستم عامل این شرکت باشیم.

 

خب، باید منتظر دیدن چه چیزی باشیم؟ مطمئنا یکی از نقاط ضعف این نسخه اولیه پشتیبانی از درایورهای سخت افزارها خواهد بود. قبلا هم شنیده می شد که گوگل یک هنگ از مهندسانش را مشغول به کار بر روی بخش نه چندان جذاب تولید درایورهای سخت افزاری کرده است. البته شایعات متناقضی هم درخصوص درخواست گوگل از کارخانجات تولید سخت افزار برای تولید درایور شنیده می شود. به هرحال پشتیبانی از سخت افزارهای مختلف یکی از مهمترین سکوهای پرش و یا سقوط گوگل در صنعت سیستم عامل خواهد بود. مردم انتظار دارند چیزی را دانلود کنند که بر روی هر کامپیوتری نصب کردند، بدون مشکل شروع به کار کند.

 

انتظار می رود که گوگل هنگام ارائه سیستم عامل جدیدش، مراقب گستره توزیع اش هم باشد و برای شروع تنها تعداد محدودی از سیستم های سخت افزاری را پشتیبانی کند. مثلا نت بوک های EEE PC آسوس می توانند یکی از اولین سیستم های دارای سیستم عامل گوگل کروم باشند. ممکن است تعداد دیگری سیستم هم از ابتدا مورد حمایت قرار گیرند، اما هیچ کس انتظار ندارد در همین شروع کار این سیستم عامل بر روی همه لپ تاپ ها و کامپیوترهای رومیزی قابل نصب باشد. گوگل پیشتر اعلام کرده بود که شرکت هایی از قبیل ایسر، آدوب، آسوس، فری اسکال، اچ پی، لنوا و توشیبا برای همکاری در این پروژه اعلام آمادگی کرده اند.

 

کمی بیشتر صبر کنید تا لیست سخت افزارهای مورد پشتیبانی اعلام شوند، آنگاه اگر شما هم یکی از این ابزارها را دارید می توانید جزو اولین کاربران این سیستم عامل رایگان نوظهور باشید.

 

منبع

کارت گرافیک ماتروکس با پشتیبانی ۸ مانیتور همزمان

این نخستین کارت گرافیک در دنیا است که توسط یک اسلات PCIx16 به کامپیوتر متصل می شود و می تواند همزمان ۸ مانتیور سی اینچی را با رزولیشن 2560x1600 پشتیبانی کند.  
 
مدل Matrox M9188 دارای دو گیگابایت حافظه است و می تواند با ویندوز ۷ - ویستا - سرور - اکس پی و لینوکس کار کند. اگر ۸ مانیتور همزمان برایتان کافی نیست، نگران نباشید. این کارت می تواند با یک کارت دیگر به صورت دوقلو کار کند تا بتوانید همزمان ۱۶ مانیتور را به کامپیوتر اصلی متصل کنید.  
 
سیستم های چند مانیتوره در صنایع مختلف، نیروگاه ها و مکان های امنیتی کاربردهای زیادی دارند. اما احتمالا شما هم مثل من بدتان نمی آید که دو تا از این کارت ها داشته باشید. این کارت گرافیک از ماه دیگر با قیمت ۱۹۹۵ دلار به فروش می رسد.  
 
*ماتروکس یک شرکت کانادایی سازنده کارت گرافیک است که محصولات حرفه ای برای کاربران تخصصی و صنایع مختلف تولید می کند.  
 
منبع و اطلاعات بیشتر

بالاخره اولین ویروس iPhone هم منتشر شد.


کاربران آی فون های قفل شکسته در استرالیا توسط یک کرم مورد حمله قرار گرفتند که تصویر پس زمینه موبایل شان را به عکسی از ریکی آستلی تغییر می دهد. هر چند این اتفاق کار جالبی به نظر می رسد، اما در حقیقت اخطار دیگری برای دارندگان iPhoneهای قفل شکسته است که هر چه زودتر برای تغییر رمزعبور اولیه موبایل خود اقدام کنند.

 

به گزارش سوفوس این کرم هیچ مشکلی برای آی فون ها ایجاد نمی کند و تنها با نفوذ به آن تصویر صفحه نمایش و صفحه باز کردن قفل را تغییر می دهد. این کرم ممکن است در بقیه کشورها هم شیوع پیدا کند، اما فعلا گستره نفوذ آن محدود به استرالیا است.

 

خالق ۲۱ ساله این کرم که دانشجویی ساکن سیدنی است، در این باره می گوید: «این ویروس به خودی خود هیچ خراب کاری نمی کند و به هیچ کس آسیب نمی رساند. تنها یک سرگرمی کوچک و تلنگر امنیتی به کاربران آی فون است.»

 

اگر شما هم کاربر iPhone قفل شکسته هستید، بهتر است جانب احتیاط را رعایت کرده و با نصب برنامه هایی مانند MobileTerminal app رمزعبور گوشی تان را با عبارت امن تری جایگزین کنید. مطمئنا همه کرم ها و ویروس ها بی خطر نیستند و باید حسابی حواستان جمع باشد.

 

منبع

کفش مجهز به GPSبرای بیماران مبتلا به آلزایمر


کمپانی GTX، طرحی برای کفش ویژه بیماران مبتلا به آلزایمر ارائه کرد است. در این کفش یک عدد جی پی اس داخلی تعبیه شده است تا احتمال گم شدن مبتلایان در خیابانها و فضای بیرون از منزل را به حداقل ممکن برساند.

 

طراحان بر این عقیده هستند که مبتلایان به دلیل بروز اختلالات حافظه با خطر گم شدن مواجه هستند. این شد که راه کار جاسازی جی پی اس در کفش بیماران ارائه شد.

 

پس از برقراری ارتباط بین جی پی اس و یک برنامه مکان یاب محلی مانند نقشه گوگل شما می توانید محدوده ای مشخص برای قدم زدن و گشت و گذار بیماران مبتلا به آلزایمر تعریف کنید. به محض خروج شخص از این محدوده، سیستم از طریق تماس تلفنی با منزل و یا محل کار، شما را از احتمال گم شدن وی مطلع می سازد.

 

سرپرستان و ناظران پروژه اعلام کردند که هنوز تصمیمی برای تولید انبوه این طرح گرفته نشده و مراحل تست و آزمایش آن تا پایان سال 2009 ادامه خواهد داشت.

 

منبع

موش های پرنده ناسا


شمندان ناسا موفق به ساخت میزان مغناطیسی قدرتمندی شده اند که می تواند یک موش را در هوا معلق نگه دارد، محققان آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا در کالیفرنیا با ساخت این آهنربای فوق هدایتی توانسته اند انرژی لازم برای شناور کردن موشهای آزمایشگاهی را تولید کنند. البته آنها قبل از این هم آزمایش های موفقی را با موجودات زنده ای نظیر قورباغه و حشرات پشت سر گذاشته بودند.  

شیوه کارکرد این سیستم بدین صورت است که با بهره بردن از خاصیت دو قطبی مولکول های آب، آب موجود در بدن موش را به بالا هل داده و باعث پرواز آن می شود. این داستان وقتی جالب تر می شود که بدانید میدان های مغناطیسی با این قدرت همیشه در دماهای بسیار پایین کار می کنند، اما آهنربای JPL به گونه ای ساخته شده که محل قرارگیری موش همان دمای معمولی محیط را دارد و فقط مگنت های آن در دمای زیر صفر قرار دارند. نکته اصلی هم همین است که تا به حال امکان چنین پروازی فقط در دماهای فوق سرد وجود داشته.

 

یوآنمینگ لویی از اعضا تیم تحقیقاتی می گوید: موش ها در برخورد با شرایط بی وزنی رفتارهای متفاوتی از خود بروز دادند. اولین موشی که مورد آزمایش قرار گرفت، شروع به چرخیدن به دور خود کرد و به دلیل حالت بی وزنی سرعتش مرتبا افزایش می یافت. اما موش دوم که میزان کمی آرام بخش دریافت کرده بود، به راحتی با شرایط کنار آمد و حتی به نظر می آمد که مانند سوپرمن از پروازش لذت می برد.

 

منبع

هارددیسک جدید توشیبا، پرحجم ترین 1.8 اینچی در دنیا

توشیبا، حجیم ترین هارد دیسک 1.8 اینچی دنیا را تولید کرد. این هارد کوچک که 320 گیگابایت حجم دارد، مجهز به رابط SATA است و با سرعت 5400 دور در دقیقه کار می کند.  
 
علاوه بر حجم بالا، بافر 16 مگابایتی و افزایش سرعت تبادل داخلی فایل های حجیم، از مشخصه های این هارد دیسک است. به گفته سایت توشیبا این محصول که با مدل MK3233GSG ارائه شده، از دسامبر در بازار عرضه می شود.